Vesti

24. 09. 2019.

KONAČNO U PRODAJI – ajvar po receptu pobednika manifestacije "Izađi mi na Teglu"

Nacionalno takmičenje u pripremanju ajvara „Izađi mi na teglu“, autentična i konceptualno neobična manifestacija čiji je centralni događaj takmičenje u pripremanju ajvara po tradicionalnim receptima već pet godina uspešno se realizuje širom Srbije. Kao jedinstvena turističko-privredna manifestacija, sada već visoko pozicionirana na mapi najzanimljivijih manifestacija na Balkanu, pored osnovnog cilja, odnosno potrage za šampionima u pripremanju „srpskog kavijara“, ima za cilj i promociju ajvara kao jednog od najboljih domaćih gastro brendova i delikatesnog premium proizvoda.

Saznaj više
20. 09. 2019.

Popust za penzionere

Dragi penzioneri, pred nama su septembarski popusti specijalno skrojeni za vas! PosetiteTempo 24, 25. ili 26. septembra i kupujte uz dodatnih 15% popusta*. Na kasi, uz ličnu kartu, pokažite penzioni ček ili izveštaj iz banke i iskoristite ovu pogodnost. Čekamo vas!

Saznaj više
06. 09. 2019.

Petak 13. u Tempu!

Dragi kupci, pripremite se, jer petak 13. vam donosi specijalni popust u Tempu! Posetite nas 13.09. u periodu od 19h do 00h i u svim našim objektima ostvarite -13%* na iznos kupovine! Za nas i naš kupce ovo je srećan dan. Čekamo vas!

Saznaj više

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X