Vesti

23. 01. 2020.

Popust za penzionere

Dani specijalnog popusta za penzionere se nastavljaju! Ovog puta pripremili smo vam čak 15%* popusta na celokupan iznos kupovine. Posetite vaš Tempo 25, 26. i 27. januara, ponesite penzioni ček ili izveštaj iz banke i uz ličnu kartu pokažite prodavcu na kasi, kako biste iskoristili ovu pogodnost. Uživajte u kupovini!

Saznaj više
10. 01. 2020.

Popust za penzionere

Od 10. do 13. januara u Tempu su ponovo dani penzionera! Posetite nas i ostvarite popust od čak 10%* na celokupan iznos kupovine. Dovoljno je da na kasi pokažete ličnu kartu i penzioni ček ili izveštaj iz banke i iskoristite ovu pogodnost. Čekamo vas!

Saznaj više
25. 01. 2019.

Popust za penzionere

Dragi penzioneri, obaveštavamo vas da 25, 26. i 27. januara odobravamo popust za penzionere od 10% i dodatnih 20% na sredstva za čišćenje. Na kasi pokažite ličnu kartu i penzioni ček ili izveštaj iz banke i ostvarite pravo na popust. *Popust se ne odnosi na artikle koji su već na akciji. **Popust se ne odobrava na proizvode koji su izuzeti iz popusta, a čiji se spisak nalazi na info pultu u objektima, kao i na sledeće klase artikala: voće i povrće, meso, cigarete, štampu, ambalažu, kao i na artikle na akcijama.

Saznaj više

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X