KONAČNO U PRODAJI – ajvar po receptu pobednika manifestacije "Izađi mi na Teglu"

Nacionalno takmičenje u pripremanju ajvara „Izađi mi na teglu“, autentična i konceptualno neobična manifestacija čiji je centralni događaj takmičenje u pripremanju ajvara po tradicionalnim receptima već pet godina uspešno se realizuje širom Srbije.

Kao jedinstvena turističko-privredna manifestacija, sada već visoko pozicionirana na mapi najzanimljivijih manifestacija na Balkanu, pored osnovnog cilja, odnosno potrage za šampionima u pripremanju „srpskog kavijara“, ima za cilj i promociju ajvara kao jednog od najboljih domaćih gastro brendova i delikatesnog premium proizvoda.

Svake godine na karavanu u pripremanju ajvara učestvuje oko 500 timova čije domaćice i domaćini spremaju ajvar po porodičnim receptima i takmiče se za titulu najboljeg i državi!

Najbolji ajvar u Srbiji može biti samo jedan, a ta čast da njihov ajvar u sezoni 2018. godine bude proglašen za najbolji, od strane stručnog žirija, pripala je ekipi „Pucke“ iz Brusa. Uz veliku pomoć Bakine Tajne i Delhaize Srbija ove godine pokrenuta je proizvodnja ajvara po pobedničkom receptu iz sezone 2018, a koji je u prodaji od sredine septembra, ekskluzivno, samo u Tempo i Maxi lancima supermarketa.

Probajte najbolji ajvar u Srbiji - ajvar po receptu pobednika manifestacije "Izađi mi na Teglu", i uživajte svim čulima.

Čekamo vas u Tempu!