O nama

CENTAR MEGA POPUSTA!

U maloprodajnoj mreži kompanije Delez Srbija posluje 8 Tempo centara, tri u Beogradu, po jedan u Šapcu, Novom Sadu, Kraljevu, Užicu i Vrnjačkoj Banji i 4 Mega Maxi-ja: po jedan u Beogradu, Nišu, Čačku i Kragujevcu.

Prvi Tempo centar u Beogradu je otvoren 15. jula 2004. godine . Na površini većoj od 5.000 kvadratnih metara Tempo Viline Vode je podrazumevao širok asortiman proizvoda namenjenih profesionalnim kupcima koji su bili u prilici da po niskim cenama obave veliku kupovinu.

Tempo Ada je prvi hipermarket  u Srbiji  koji je odgovorio svetskim trendovima uređenja prostora, pa se tako na  oko 6.000 kvadratnih metara na Obrenovačkom putu br 3 i među  30.000 artikala, osećate kao da ste u laganoj promenadi.  Ovaj objekat je renoviran tokom 2015. godine, a zvanično je otvoren 03. aprila 2015. Tempo Ada je rebrendiran i prvi je Mega Maxi objekat u Srbiji. Pored objekta Mega Maxi Ada, druga tri objekta koja su rebrendirana u Mega Maxi format su u Nišu, Čačku i Kragujevcu.

Tempo hipermarket je dugi niz godina posvećen potrebama savremene porodice. Odlikuje ga široki asortiman proizvoda, atraktivne promocije, neodoljive velike i male sezone i interesantni događaji. 

Mega Maxi hipermarket nastao je spajanjem Maxi i Tempo formata i to uzimajući ono najbolje – od Maxija kvalitet, a od Tempa cene. Mega Maxi predstavlja potpuno novo iskustvo kupovine, gde u modernom ambijentu kupci mogu sa uživanjem birati proizvode sa pijace, mesare, ribarnice, delikatesa, vinskog podruma, zdravijeg kutka ali i neodoljive pekare u kojoj se uvek mogu naći vruć hleb i peciva, ručno napravljeni i ispečeni u radnji. 

Tempo i Mega Maxi hipermarketi kao Centri mega popusta su mesto gde kupci mogu pronaći sve što im je neophodno i to po najpovoljnijim cenama. Tempo i Mega Maxi imaju i specijalne ponude artikala na mega popustima koje kupci mogu pronaći svake nedelje, posebno iz asortimana neprehrane.

Naši hipermaketi su uglavnom pozicionirani dalje od strogih centara gradova u kojima se nalaze, te odlazak u kupovinu zahteva malo više vremena. Zato je potrebno dodatno motivisati potrošače da dođu i nabave sve što im je potrebno i to po odličnim cenama. 

LOKACIJE Tempo centara

Tempo Viline Vode otvoren je 15. jula 2004. godine. Zauzima površinu od preko 5.000 kvadratnih metara i nalazi se u blizini centra grada, u Luci Beograd.
Tempo Kvantaš – na autoputu za Zagreb, prostire se na skoro 8.000 kvadratnih metara. Ponuda sadrži oko 35.000 artikala, a ispred prodajnog prostora nalazi se veliki parking prostor za 700 vozila.U sklopu centra su banka, kafe-bar i igraonica za decu.
Tempo Lekino brdo – u ovom hipermarketu u Bačvanskoj 21,  koji se prostire na 3.500 kvadratnih metara, potrošačima je na raspolaganju besplatno dva sata parking prostora.
Tempo Novi Sad - otvoren je 2006. godine u Tekelijinoj ulici bb. Ovo je najveći prodajni objekat u Vojvodini i zauzima površinu od oko 5.000 kvadratnih metara. U ponudi se nalazi oko 30.000 artikala, a u sklopu centra su banka, apoteka, igraonica za decu.
Tempo Užice – otvoren je decembra 2009. godine. Objekat se nalazi u Ulici Miloša Obrenovića bb, prostire se na površini od oko 3.000 kvadratnih metara i u svom asortimanu ima oko 25.000 proizvoda. Parking prostor od 102 mesta nalazi se u sastavu objekta.
Tempo Kraljevo – smešten u Industrijskoj zoni Šeovac, a potrošačima nudi oko 30.000 artikala na prostoru od oko 5.000 kvadratnih metara. Ispred objekta na raspolaganju je 400 parking mesta.
Tempo Kragujevac - Mega Maxi centar u Kragujevcu prostire se na površini od oko 6.000 kvadratnih metara i u svom asortimanu ima oko 30.000 artikala najpoznatijih domaćih i inostranih proizvođača.
Tempo Šabac – Poslednji otvoren Tempo hipermarket pleni modernim dizajnom na preko 2.000 kvadratnih metara i ima širok asortimanom proizvoda. Nalazi se u sklopu Capitol parka.
Tempo Vrnjačka Banja – prostire se na poreko 2.000 kvadratnim metara uz obezbeđen parking za sve kupce.
 

O nama

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X