Naši brendovi

NAŠA PRIČA

Svako od nas voli da istražuje, pronalazi inspiraciju i isprobava nove stvari. Vodeći se time smo još 2006. godine započeli razvijanje sopstvenih brendova. Privatni brendovi su zapravo marke proizvoda u vlasništvu trgovinskih lanaca, koji se samo u tim objektima mogu kupiti. Težili smo stvaranju proizvoda koji će imati savršen odnos cene i kvaliteta, a sa posebnim fokusom da po svom ukusu, svežini, pažljivo odabranim sastojcima i svim svojstvima proizvoda, budu po kvalitetu jednaki poznatim brendovima. 
Kao Delez Srbija postali smo lider u privatnim brendovima, ponosni na činjenicu da deo naših proizvoda dolazi od prestižnih svetskih proizvođača iz različitih delova sveta.  Jer svi volimo širok izbor kvalitetnih proizvoda po povoljnim cenama:

Kako biste kupovali još povoljnije

Za vas smo trajno snizili redovne cene 250 proizvoda naših robnih marki, odličnog kvaliteta. Posebno obeleženi artikli vas očekuju na policama omiljenih Maxi supermarketa*

* Naglašavamo da u pitanju nije prodajni podsticaj već poslovna politika pružanja povoljnijih cena potrošačima u dužem vremenskom periodu. Moguća su odstupanja u broju artikla sa nižom redovnom u zavisnosti od njihove raspoloživosti u maloprodajnom objektu, što je uslovljeno formatom objekta, asortimanom, kao i prostorno-tehničkim mogućnostima konkretnog maloprodajnog objekta.

Korišćenjem ovog sajta prihvatate upotrebu kolačića. Saznajte više

X